Banlieue 13 Ultimatum

13th District

Përshkrimi: Vendosur në ghetot e Parisit në vitin 2010, një polic i maskuar dhe një ish-bandit (rrugaç) përpiqen të depërtojnë një bandë, me qëllim për të çmontuar një bombë neutron. Detajet rreth filmit: Shteti: Francë Gjuha: Franceze Data e...

Banlieue 13 Ultimatum

Përshkrimi: Pas një misioni të suksesshëm kundër bosëve të drogës, kapiteni Damien Tomaso gjindet në shtëpinë e tij me tre kilogram heroinë dhe arrestohet. Ndërkohë një grup të rinjsh filmojnë vrasjen e dy policëve nga ana e ...