Counter Strike 1.6

COUNTER STRIKE: CONDITION ZERO

Shqip CS: Condition Zero përmban formën shumë lojtarë,e cila karakterizohet me personazhe,tekstura,skema si dhe me shkulje të tjera...

COUNTER STRIKE 1.6

Shqip Loja e Counter Strike merret me dy anët,Kundër terroristat dhe Terroristat,e përbërë nga një stil Deathmatch në ekip. English The game of...

MANHUNT 1

MANHUNT 1

Shqip Manhunt është një lojë e dhunshme ku vrasësi serial James Earl Cash është gati pë tu ekzekutuar nga disa policë të korruptuar por pasi merr nje qetësues të fort ai zgjohet në një dhomë të...

GTA

Gta San Andreas

Kërkesat minimale të sistemit: SO: Windows 2000| XP | CPU: Pentium 3 1GHz RAM: 256 MB VGA: 64 MB (GeForce 2) ____________________________________________________________________ Postuar nga: Modern...

GTA VICE CITY

Shqip Pasi u lirua nga burgu, Tommy Vercetti la Liberty City për Vice City - një qytet i pushtuar nga turma. Tani, Tommy është jashtë për të bërë Vice City shtëpinë e tij. English After being...

CHICKEN INVADERS

CHICKEN INVADERS 3

Prodhuesi: Interaction Studios Licensa: Free Çmimi: Full Version + Registered Free Data e lansimit: Nëntor 27, 2007 SO: Windows 95/98/Me/2000/XP/NT Zhanri: Aksion| Aventurë| Lojërat| ...

CHICKEN INVADERS 2

Prodhuesi: Interaction Studios Licensa: Free Çmimi: Full Version + Registered Free Data e lansimit: Nëntor 15, 2004 SO: Windows 95/98/Me/2000/XP/NT Zhanri: Aksion| Aventurë| Lojërat| 2...

CHICKEN INVADERS 1

Prodhuesi: Interaction Studios Licensa: Free/ Full Version Data e lansimit: Janar 23, 2003 SO: Windows 95/98/Me/2000/XP/NT Zhanri: Aksion| Aventurë|...

Call of Duty Modern Warfare 2

Call Of Duty Black ops

Call of Duty System Minimum Requirements * SO: Windows® Vista/ XP / 7 * Procesori: Intel® Core2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better * RAM: 2GB * HDD:12GB * Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro ose më i madh. * Sound: DirectX 9.0c-compatible *...

Call Of Duty Modern Warfare 2

  Kërkesat minimale të sistemit: Hard Drive: 16 GB free hard drive space  • SO: Windows Vista/XP (but Win 7 will be compatible)  • Procesori: AMD 64 3200+ or Intel Pentium 4 3.0GHz or better  • RAM: 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (VISTA) / (Assume 1 GB RAM for Win 7)  • Video...

Terminator Salvation 4

Terminator Salvation 4

System Requriments : CPU : 2 GHZ (Dual Core) Ram : 1 GB Vga : 265 Mb 3d (Nivida Geforce 7900gtx) or (Ati x1950) HDD : 12 GB _____________________________________________________________________ Posutar nga:Modern Warfare ...

Pes 2010

HANDBALL CHALLENGE 2010 Vol.3

Kërkesat minimale të sistemit: Procesori: 2 Ghz (Dual core) Ram : 1 GB Vga : 256 MB 3D (With Shader pixel 3.0) ____________________________________________________________________ Postuar Nga : Modern Warfare                 ...

Kërkesat minimale të sistemit: Intel Pentium 4 2.4GHZ Ram:  1GB Kartela Grafike: Nividia Geforce 6600 OR Ati x1950 128MB With 3.0 Shader Model HDD Free Space: 8GB CD Key: 5HRV-LVRU-F75R-MV2L-RK45 ______________________________________________________________________ Postuar nga: Modern...

Flash Games

134 Flash Games

Detajet rreth Lojës: Madhësia: 136.54 MB ____________________________________________________________________ Postuar nga: Bardhi-Neroni                              ...

Super Mario Forever

Super Mario Forever 5

Detajet rreth Lojës: Super Mario Forever 5 është versioni më i ri i kësaj loje. _____________________________________________________________________ Postuar nga: Neron...