MANHUNT

MANHUNT 1

MANHUNT 1

Shqip Manhunt është një lojë e dhunshme ku vrasësi serial James Earl Cash është gati pë tu ekzekutuar nga disa policë të korruptuar por pasi merr nje qetësues të fort ai zgjohet në një dhomë të errët ku dhe fillon me skenat e dhunshme... Sistemi: Intel Pentium 4 ose AMD Athlon XP processor RAM:...