127 Hours

127 Hours


Përshkrimi:
Një alpinist bllokohet nga një gur në një nga shpellat afër Moab, Utah dhe është i detyruar të marrë masa jo dhe shumë të dëshiruara që të mbijetojë.

Detajet rreth filmit:
Shteti: USA | United Kingdom
Gjuha: English|
Data e lansimit: Janar 28' 2011 (USA)
Lokacioni i filmimit: Moab, Utah, USA
_____________________________________________________________________

DownloadKS                                                 Pa Titra:          Torrent (Pa Titra)
                                                                      Shqip:       Megaupload (MosFli)
                                                                      Shqip:               Torrent (MosFli)