13th District

13th District


Përshkrimi:
Vendosur ghetot e Parisit në vitin 2010, një polic i maskuar dhe një ish-bandit (rrugaç) përpiqen depërtojnë një bandë, me qëllim për të çmontuar një bombë neutron.

Detajet rreth filmit:
Shteti: Francë
Gjuha: Franceze
Data e lansimit: Nëntor 10' 2004 (Francë)
Lokacioni i filmimit: MediaPro Studios, Bukuresht, Rumani
______________________________________________________________________
DownloadKS                                                                 Shkarko falas (Torrent)