17 AGAIN

17 AGAIN


Përshkrimi:
Rreth një djali të cilit jeta nuk i kthehet fare se si ai kërkonte dhe dëshiron që ai të mund të shkoj përsëri në shkollë të mesme dhe për të ndryshuar atë. Ai zgjohet një ditë dhe është shtatëmbëdhjetë sërish dhe merr mundësinë për të rishkruar jetën e tij.

Detajet rreth filmit:
Shteti: USA
Gjuha: Angleze|
Data e lansimit: Prill 17' 2009 (USA)
Lokacioni i filmimit: Los Angeles, California, USA

TITRAT SHQIP:                                           Shkarko Titrat Shqip (MediaFire)
Madhësia: 33.17KB
_____________________________________________________________________
Postuar nga: Bardhi                                         Shkarko filmin falas (Torrent)