Banlieue 13 Ultimatum

Banlieue 13 Ultimatum


Përshkrimi:
Pas një misioni të suksesshëm kundër bosëve të drogës, kapiteni Damien Tomaso gjindet në shtëpinë e tij me tre kilogram heroinë dhe arrestohet. Ndërkohë një grup të rinjsh filmojnë vrasjen e dy policëve nga ana e agjentëve sekretë kryesuar nga Roland për të fajësuar Lagjen 13 dhe për të filluar një luftë civile. Kjo luftë ka si synim shkatërrimin e Lagjes 13 dhe ndërtimin e pallateve dhe godinave të reja. Por 5 kryetarët e bandave, Damien dhe Leito nuk do ta lejojnë këtë gjë.

Detajet rreth filmit:
Shteti: Francë
Gjuha: Frëngjishte|
Data e lansimit: Shkurt 18'  2009 (Francë)
Lokacioni i Filmimit: Beograd (Serbia)

Kualiteti i dobët i filmit (.Flv)
____________________________________________________________________
DownloadKS                                                                            Shkarko falas