MSN Uninstaller 1.0

MSN Uninstaller 1.0


Nëse dëshironi të ndërroni Mesenger-in tuaj dhe keni bërë un-instalimin e tij por hasni në probleme pasi që nuk është fshirë i tëri atëherë përdorni Msn Un-installer.

____________________________________________________________________________
DownloadKS                                                                             Shkarko falas