Service Pack 3

Service Pack 3

Çka është Windows XP Service Pack 3 (SP3) ?

Windows XP Service Pack 3 (SP3) është një përditësim i rëndësishëm që përfshin sigurinë lëshuar më parë, performanca, dhe më të reja stabilitet për Windows XP.

Si të merrni SP3
?

Rekomanduar (dhe më e lehtë), mënyrë për të marrë SP3 është që të kthehet në Automatic Updates, të cilat automatikisht mund të shkarkoni SP3 kur është në dispozicion për kompjuterin tuaj. Ju duhet vetëm disa klikime të filluar instalimin dhe pjesa tjetër e procesit është automatike. Nëse Automatic Updates nuk është kthyer më, ju mund ta instaloni duke përdorur Windows SP3 Update në faqen e internetit Windows.

Në mënyrë që të instaloni SP3, ju duhet së pari të ketë Windows XP Service Pack 1a (SP1a) ose Service Pack 2 (SP2) i instaluar. Këto janë gjithashtu në dispozicion, kur ju keni Automatic Updates kthyer më. Për më shumë informacion në lidhje me paketat e këtyre dhe të tjera të shërbimit të Windows, të shkojnë në Qendrën Pack Service.
Shërbimet e Windows XP

 Për të instaluar SP3 përdorni Windows Update (ndiqni hapat në kompjuterin tuaj)!

1.Kliko Start, kliko All Programs, dhe pastaj kliko Windows Update.
2.Klikoni Express (Recomandohet).
3.Ndiqni udhëzimet që shfaqen në ekranin tuaj.
4.Pasi instalimi është i plotë, kliko Finish të ristartohet kompjuteri.
5.Nëse antivirusin juaj është fikur atëherë ndize.
 
Për të mësuar nëse Windows XP SP3 është instaluar tashmë:
* Kliko me të djathtën mbi My Computer dhe pastaj klikoni Properties
* Në qoftë se Service Pack 3 është e shënuar në pjesën e Sistemit, SP3 është instaluar tashmë në kompjuterin tuaj.
________________________________________________________________________
Postuar nga: XIMMI