The Horde

The Horde


Përshkrimi:
Në këtë film policëve dhe banditëve do ti duhet të bashkohen dhe të luftojnë kundër të vdekurve që ecin, zombive…ose në të kundërt do të vdesin të gjithë.

Detajet rreth filmit:
Shteti: Francë
Gjuha: Franceze| Çeke|
Data e lansimit: Shkurt 10' 2010 (Belgjikë)
_____________________________________________________________________
DownloadKS                                                                              Shkarko falas