COUNTER STRIKE 1.6

COUNTER STRIKE 1.6


Shqip

Loja e Counter Strike merret me dy anët,Kundër terroristat dhe Terroristat,e përbërë nga një stil Deathmatch në ekip.

English
The game of Counter-Strike deals with two sides, the Counter Terrorists and the Terrorists, consisting of a Team Deathmatch style.

Sistemi: Intel Pentium  ose AMD Processor
RAM: 96 MB (128 rekomandohet)
Kartela Grafike: 16 MB (32+ rekomandohet)
Data e lansimit: 15 Nëntor 2003
Zhanri: Aksion| Deathmatch| Qëllo kundërshtar|
__________________________________________________________________________________
DownloadKS                                                            Shkarko falas (TORRENT)
                                                                                                Shkarko falas