COUNTER STRIKE: CONDITION ZERO

COUNTER STRIKE: CONDITION ZERO


Shqip
CS: Condition Zero përmban formën shumë lojtarë,e cila karakterizohet me personazhe,tekstura,skema si dhe me shkulje të tjera grafike.

English
CS: Condition Zero features a multiplayer mode, which features updated character models, textures, maps and other graphical tweaks.

Prodhuesi: Valve Software
Data e lansimit: Mars 23, 2004
Zhanri: Aksion| MultiPlayer| Lojërat|

_____________________________________________________________________
DownloadKS                                                            Shkarko falas (TORRENT)