Fujifilm X100 del në shitje

I paralajmëruar qysh në fund të vitit të kaluar, Fujifilm X100 në shitje do të duhej të gjendej në shitje gjatë marsit.

Fujifilm ka konfirmuar se X100 se në raftet e dyqaneve vjen gjatë marsit të këtij viti. Ky fotoaparat me dizajn retro është paralajmëruar qysh në shtator.

 

Fotoaparati vjen në shtëpizë nga magnezi, derisa në të është integruar sensori 12.3-megapikselëshe APS-C CMOS si dhe procesori EXR për fotografi.

Ekrani i pasmë LCD ka diagonale prej 2.8-inç me 460.000 pika, ndjeshmëria shkon prej ISO 100 deri në 12.800, mund të incizojë video materiale në rezolucion prej 720p, përderisa në gjendet edhe dalja HDMI.

Çmimi i rekomanduar i shitjes për këtë fotoaparat në tregun evropian është 1.000 euro.

DownloadKS