How to train your dragon

How to train your dragon


Përshkrimi:
Shumë kohë më parë në Ishullin e Berk, Vikingu i ri, Hiccup, dëshiron ti bashkohet luftëtarëve të dragonjëve që po sulmojnë fshatin e tij. Megjithatë, babai i tij dhe kryetari i fshatit nuk do ta lejojnë këtë gjë. Hiccup dhe një dragua Night Fury do të krijojnë miqësi ndërmjet tyre dhe djaloshi do fillojë të krijojë një mendim të ndryshëm nga ai i fshatarëve të tjerë për këto specie.

Detajet rreth filmit:
Shteti: USA
Gjuha: English|
Data e lansimit: Mars 26' 2010 (USA)
Zhanri: Animacion| Aventurë| Komedi| Dramë| Fantazi|

TITRAT SHQIP:                                            Shkarko Titrat Shqip (MediaFire)
Madhësia: 24.53 KB
____________________________________________________________________
Postuar nga: Bardhi                                         Shkarko filmin falas (Torrent)