The Expendables

The Expendables


Përshkrimi:
Barney Ross (Sylvester Stallone) është lideri i ”The Expendables”, një grupi mercenarësh që paguhen nga Mr.Church për të kryer një punë shumë të rrezikshme… Ato duhet të vrasin diktatorin e një ishulli të vogël në Amerikën e Jugut i cili është nën ndikimin e një ish-agjenti të CIA dhe nën mbrojtjen e një ushtrie të tërë.

Detajet rreth filmit:
Shteti: USA
Gjuha: English|
Data e lansimit: Gusht 13' 2010 (USA)
Lokacioni i filmimit: Elmwood, Louisiana, USA
_____________________________________________________________________
DownloadKS                                                                              Shkarko falas