Counter Strike 1.6

COUNTER STRIKE: CONDITION ZERO

Shqip CS: Condition Zero përmban formën shumë lojtarë,e cila karakterizohet me personazhe,tekstura,skema si dhe me shkulje të tjera grafike. English CS: Condition Zero features a multiplayer mode, which features updated character models, textures, maps and other graphical tweaks. Prodhuesi:...

COUNTER STRIKE 1.6

Shqip Loja e Counter Strike merret me dy anët,Kundër terroristat dhe Terroristat,e përbërë nga një stil Deathmatch në ekip. English The game of Counter-Strike deals with two sides, the Counter Terrorists and the Terrorists, consisting of a Team Deathmatch style. Sistemi: Intel Pentium  ose...